Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Grafsteen met zonnebloem van glas

Grafsteen met zonnebloem van glas foto 1
De zonnebloem is door middel van emaille op het glas aangebracht. U kunt er ook voor kiezen een andere bloem te verwerken in de grafsteen.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20986
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Bewerking Emailleren
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d, Zonnebloem
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kleurrijk, Kunstenaars, Onderhoudsvrij
Diverse tags Grafkunst
Glas Blauw
Graftype Enkel
Materiaal Glas
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - glas, Diapositief decoratie - glas, Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Symboliek Zonnebloem
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Bloem/blad/boom

Productomschrijving

De zonnebloem is door middel van emaille op het glas aangebracht. U kunt er ook voor kiezen een andere bloem te verwerken in de grafsteen.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.