Grafdecoratie vlinder

Een vlinder is een hele mooie decoratie voor een grafmonument. De vlinder staat voor dans, voor vrolijkheid, voor lichtheid, maar ook voor een kortstondig leven. We kunnen een vlinder als grafdecoratie toepassen door deze in glas af te beelden, in RVS uit te snijden of ieder ander materiaal verwerken dat u aanspreekt.

Grafmonument met vlinders van RVS

Den Hollandsche heeft veel kennis van moderne materialen als RVS en glas. Materialen die ook prachtig te combineren zijn met natuursteen. De vlinder wordt als symbool van het kortstondig leven veel gebruikt op grafstenen. Doordat de vlinders op pinnen staan dansen zij mee met de wind.

Grafmonument met vlinders van RVSfoto 1
Grafmonument met vlinders van RVS foto 1
Grafmonument met vlinders van RVS foto 2
Grafmonument met vlinders van RVS foto 3

Grafsteen rond met ballonnen

Stijlvol gedenkteken met drie glazen ballonnen. Tevens zijn er drie glazen vlinders als grafdecoratie op RVS pinnen toegevoegd in de bloemsparing.

Grafsteen rond met ballonnen foto 1

Grafsteen met vlinder

Grafsteen met glazen vlinder. De omranding is gemaakt van cortenstaal. Het staande glazen deel is van gefuseerd glas wat een prachtig kleurenspectrum oplevert.

Grafsteen met vlinderfoto 1

Kindergraf met glazen vlinder

Dit kindergraf met glazen vlinder is ontworpen voor een jong kind. De dekplaat van natuursteen is zwart van kleur en heeft een fraaie levendige textuur. Door alle randen af te ronden en het oppervlak te polijsten krijgt de steen een vriendelijke uitstraling. Bovenop de steen zijn vlinders geplaatst, waarvan er twee van RVS zijn gemaakt. De meeste aandacht gaat uit naar de grote vlinder van glas, die in mooie blauwtinten is uitgevoerd. Op deze vlinder zijn de naam en data door middel van emailleren aangebracht. Dankzij de gebruikte techniek, blijven de kleuren van de vlinder zeer lange tijd mooi en blijft de tekst leesbaar.

Kindergraf met glazen vlinder foto 1

Gedenkteken met vlinders

Op dit speelde gedenkteken zijn 3 rvs vlinders bevestigd. De handgehakte boom "beschermt" de gezandstraalde tekst. Achter het gedenkteken zijn siergrassen geplaatst om het geheel een natuurlijke uitstraling te geven.

Gedenkteken met vlindersfoto 1
Gedenkteken met vlinders foto 1
Gedenkteken met vlinders foto 2