Grafmonumenten met bronzen vlinder

het symbool van de vlinder wordt vaak toegepast in grafmonumenten. De vlinder staat namelijk voor de transformatie naar iets nieuws, maar ook voor vergankelijkheid. Naast het veel gebruikte glas of rvs is het ook mogelijk om een bronzen vlinder als accessoire toe te voegen aan een grafsteen. Wij bieden vlinders in veel soorten materialen die toegepast kunnen worden op een grafsteen, waarvan de bronzen vlinder een van de meest stijlvolle varianten is.

Grafmonument met bronzen vlinder en letters voor familiegraf

Dat een statig gedenkteken weinig accessoires nodig heeft om een hoogwaardige uitstraling te hebben, bewijst dit gedenkteken wel. Het gedenkteken is gemaakt van materialen die een zeer lange tijd mooi blijven en de tand des tijds goed kunnen doorstaan, zoals brons en natuursteen. Het bijna zwarte natuursteen is op twee verschillende manier bewerkt. Het grootste deel is gezoet, waardoor de glans niet te groot is en het natuursteen een warme antraciete kleur heeft. Het lichtere deel natuursteen heeft een iets ruwer oppervlak, waardoor de kleur lichter is. De teksten zijn met stijlvolle verheven bronzen vlinder en letters op de letterplaat aangebracht en daarnaast zijn ter decoratie en voor de symboliek ook een kruis en een bronzen vlinder toegevoegd. Het liggende deel bevat ook bronzen roos als decoratie evenals een ingegraveerde persoonlijke tekst.

Grafmonument met bronzen letters voor familiegraffoto 1
Grafmonument met bronzen vlinder en letters voor familiegraf  foto 1
Grafmonument met bronzen vlinder en letters voor familiegraf  foto 2
Grafmonument met bronzen vlinder en letters voor familiegraf  foto 3

Gedenkteken met golfkop en kleine bloemsparing

Dit gedenkteken is volledig uitgevoerd in zwart graniet. De letterplaat is een klassiek golfkopmodel. Er is een kleine bloemsparing toegepast.

Gedenkteken met golfkop en kleine bloemsparing  foto 1
Gedenkteken met golfkop en kleine bloemsparing  foto 1
Gedenkteken met golfkop en kleine bloemsparing  foto 2
Gedenkteken met golfkop en kleine bloemsparing  foto 3

Grafsteen kunst

Bronzen kunst op grafsteen zuilen van natuursteen. Op de hoogste zuil staat "De kleine danseres van 14" van Edgar Degas. In onze showroom zijn veel bronzen vlinders en accessoires te bekijken.

Grafsteen kunstfoto 1
Grafsteen kunst  foto 1
Grafsteen kunst  foto 2
Grafsteen kunst  foto 3