Den Hollandsche Gedenktekens ApeldoornUw winkel voor grafmonumenten en grafstenen in de buurt van Apeldoorn

In Apeldoorn kun u zich in alle rust oriënteren op grafmonumenten en grafstenen. Er wordt een diversiteit aan grafmonumenten getoond: van exclusieve tot goedkope grafmonumenten en van gepolijste grafstenen tot ruwe grafstenen. Naast natuursteen zijn er ook andere (combinaties van) duurzame materialen te zien, zoals RVS, brons, versteend hout, transparant en gekleurd glas.

Den Hollandsche Apeldoorn
Apeldoorn - inspiratiewinkel
Vlijtseweg 236
7317 AN Apeldoorn
Bekijk route
055 203 24 78

Advies aan huis

We kunnen ook bij u thuis langskomen voor vrijblijvend advies en ontwerp.
Plan een thuisbezoek

Stel uw vraag

Moet ik een afspraak maken?

Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Een afspraak is altijd kosteloos en zonder verplichtingen.
contact Den Hollandsche Wezep

De nieuwe wereld van gedenken

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

Extra inspiratiedagen

Wilt u op een ander tijdstip langskomen? Dat kan, neem gerust contact met ons op.

Kunt u niet bij ons langskomen?

Graag kom ik bij u thuis om in een vertrouwde omgeving samen met u een mooi gedenkteken te ontwerpen en samen te stellen. Ik help u bij de vormgeving en geef u advies over de duurzaamheid, het onderhoud en de kosten per onderdeel. Nadat we samen het monument hebben ontworpen krijgt u direct een duidelijke prijsopgave.”

Charlene Brul, Den Hollandsche Apeldoorn

> plan een thuisbezoek
Den Hollandsche Gedenktekens Apeldoorn thuisbezoek

Routebeschrijving

Vlijtseweg 236, 7317 AN Apeldoorn

Plan hier uw route op – Google Maps
Komende met de auto
Rijd vanaf de A50 en Oost Veluweweg naar Beemte Broekland, neem afslag 25 Apeldoorn Noord. Sla aan het einde van de afrit rechtsaf de Oost Veluweweg en volg deze weg 2,4km. Aan het einde van de weg gaat de weg over in Kanaal Noord, volg de weg 500 meter en ga dan rechtsaf het kanaal over, dit is de Anklaarseweg. Volg de weg 150 meter en ga dan linksaf de Vlijtseweg in, na 78 meter ziet u ons aan uw linkerkant.

Komende met het openbaar vervoer
Vanaf station Apeldoorn loopt u in ongeveer 3 minuten naar Busstation Apeldoorn, perron C. Hier neemt u Syntus Stadsbus 10 richting Kerkschoten en stapt u na 7 bushaltes uit bij Bushalte Curiestraat (ongeveer 6 minuten). Vanaf hier is het ongeveer 9 minuten wandelen. Loop naar het Noorden op de Boerhaavestraat, ga de eerste weg rechts de Buys Ballotstraat in. Ga aan het einde linksaf de Curiestraat in en aan het einde van de Curiestraat rechtsaf de Anklaarseweg in. Loop de eerste weg rechts in en na 78 meter ziet u ons.

grafmonumenten adviseur ontwerper Gerrit Brouwer
055 203 24 78
Gerrit Brouwer

Gepast advies over grafmonumenten

“Iemand herdenken is heel persoonlijk. Dat is voor ons het uitgangspunt. Ieder mens is uniek en zal ook op eigenwijze herdacht en herinnerd worden. In een voor u veeleisende periode, geven wij graag een goed advies. Onze adviseur Gerrit Brouwer heeft hierin jarenlange ervaring en helpt u graag bij het realiseren van een persoonlijk grafmonument.”

Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Maak een afspraakStel gerust uw vraag