Den Hollandsche Gedenktekens NieuwegeinIn samenwerking met Crematorium Monuta Noorderveld

Naast de gemeentelijke begraafplaats, aan de rand van Nieuwegein-Noord, ligt crematorium Monuta Noorderveld. U kunt hier terecht voor advies over de aanschaf van een gedenkteken. Onze adviseur, Ben Dammers, komt langs op deze locatie om u in alle rust uitleg te geven over de aanschaf van een gedenkteken. Hier kunt u geen voorbeelden in het echt bekijken, wel kunnen wij uw ideeen verwerken in een bijzonder en uniek ontwerp.

Den Hollandsche Nieuwegein
Nieuwegein - adviespunt
Structuurbaan 1
3439MA Nieuwegein
Bekijk route
030 227 01 91
access_timeVandaag: van 09:00 tot 13:00

Advies aan huis

We kunnen ook bij u thuis langskomen voor vrijblijvend advies en ontwerp.
Plan een thuisbezoek

Stel uw vraag

Moet ik een afspraak maken?

Als u een bezoek wilt brengen raden wij u aan om hieronder een afspraak te maken. Wij zullen contact met u opnemen om een geschikt moment te plannen zodat wij alle tijd voor u hebben.

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Een afspraak is altijd kosteloos en zonder verplichtingen.
contact Den Hollandsche Wezep

De nieuwe wereld van gedenken

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdag09:00 tot 13:00
Donderdagop afspraak
Vrijdag09:00 tot 13:00
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

Kunt u niet bij ons langskomen?

Graag kom ik bij u thuis om in een vertrouwde omgeving samen met u een mooi gedenkteken te ontwerpen en samen te stellen. Ik help u bij de vormgeving en geef u advies over de duurzaamheid, het onderhoud en de kosten per onderdeel. Nadat we samen het monument hebben ontworpen krijgt u direct een duidelijke prijsopgave.”

Ben Dammers, Den Hollandsche Nieuwegein

> plan een thuisbezoek
Den Hollandsche Gedenktekens Nieuwegein thuisbezoek

“Onze dank hiervoor“

Beste Den Hollandse,Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van de steen en het kristal. Onze dank hiervoor. met vriendelijke groet R. K.

December 2022
Nieuwegein

“Vakkundig uitgevoerd en netjes geplaatst“

Bij deze mijn bevindingen op het plaatsen van het gedenkteken op het graf van mijn vrouw. De reacties hierop zijn zonder uitzondering positief. Het is een mooi ontwerp, vakkundig uitgevoerd en netjes geplaatst. Daarmee hebben we een plekje waar we haar kunnen herdenken voor wie ze was en wat ze voor ons heeft betekent. Bedankt namens de kinderen, kleinkinderen en mijzelf.

December 2022
Nieuwegein

“Onze dank hiervoor“

Beste Den Hollandse,Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van de steen en het kristal. Onze dank hiervoor. met vriendelijke groet R. K.

December 2022
Nieuwegein

“Past uitstekend in de bosrijke omgeving“

Beste mevrouw van der Ven, Wij zijn als familie vorig weekend in Rhenen geweest om het gedenkteken voor mijn vrouw te zien. Het is prachtig geworden, en past uitstekend in de bosrijke omgeving. Onze hartelijke dank! vriendelijke groeten,

December 2022
Rhenen

“Nog niet eerder gezien op de begraafplaats“

We zijn heel tevreden over jullie dienstverlening en we vinden dat het monument heel mooi geworden is. Iedereen die we erover spreken is er enthousiast over en we zijn er allemaal (kinderen, broers, zussen) heel blij mee. Het is snel geplaatst en keurig netjes neergezet. het viel ons op dat er op alle vlakken goed met ons gecommuniceerd werd: het ontwerp is echt samen met jullie tot stand gekomen. En het is werkelijk uniek, we hebben dit nog niet eerder gezien op de begraafplaats.

December 2022
Houten

Routebeschrijving

Structuurbaan 1, 3439MA Nieuwegein

Plan hier uw route op – Google Maps
Komende met de auto
Vanaf de A27, afrit 28 Nieuwegein Richting Nieuwegein volgen. Bij de tweede verkeerslichten slaat u rechtsaf richting Nieuwegein Centrum/Industrieterrein Plettenburg. Ga na ongeveer 1300 meter bij de T-splitsing rechtsaf, richting Plettenburg Oost. Ga vervolgens na 700 meter bij T-splitsing rechts. Na circa 1 km bent u bij ons aangekomen.

Komende met het openbaar vervoer
Vanaf Utrecht Centraal station (Jaarbeurszijde) neemt u bus 65 richting Vianen via Plettenburg, na 7 haltes (+/- 15 minuten) moet u uitstappen bij busstation Nieuwegein Noorderveld. Steek de weg over naar Begraafplaats Noorderveld en na 200 meter bent u bij ons aangekomen.

grafmonumenten adviseur ontwerper Karsten Flier
030 227 01 91
Ben Dammers

Wat kunt u verwachten bij een bezoek?

“Tijdens uw bezoek kunnen we samen inspiratie opdoen in ons digitaal fotoboek met daarin ruim 1.500 voorbeelden. Deze monumenten geen u veel ideeën van wat er allemaal mogelijk is.

Na uw bezoek ontwerpen we samen een mooi en harmonieus gedenkteken, we gaan hierbij uit van de inspiratie die u heeft opgedaan in ons fotoboek.”

Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Maak een afspraakStel gerust uw vraag