Den Hollandsche Gedenktekens Rotterdam

In Rotterdam beschikken wij over het grootste assortiment van Zuid-Holland. U kunt ideeen opdoen voor gedenkteken van natuursteen, versteend hout, ruwe keien, en u vindt hier een gevarieerd assortiment aan glas, cortenstaal, RVS, accessoires en belettering. Een bezoek is ook de moeite waard als u woont in België.

Den Hollandsche Rotterdam
Rotterdam - inspiratiewinkel
Straatweg 35A
3051BC Rotterdam
Bekijk route
010 – 307 2842
access_timeVandaag: van 09:00 tot 17:00

Advies aan huis

We kunnen ook bij u thuis langskomen voor vrijblijvend advies en ontwerp.
Plan een thuisbezoek

Stel uw vraag

Moet ik een afspraak maken?

Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Een afspraak is altijd kosteloos en zonder verplichtingen.
contact Den Hollandsche Wezep

De nieuwe wereld van gedenken

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag09:00 tot 17:00
Woensdag09:00 tot 17:00
Donderdag09:00 tot 17:00
Vrijdag09:00 tot 17:00
Zaterdag09:00 tot 17:00
ZondagZie inspiratiedagen

Extra inspiratiedagen

zaterdag 29 januari
09:00 tot 17:00
zaterdag 5 februari
09:00 tot 17:00
zaterdag 12 februari
09:00 tot 17:00

Wilt u op een ander tijdstip langskomen? Dat kan, neem gerust contact met ons op.

Een mooi gedenkteken uitzoeken

  • 1. U bekijkt wat u mooi vindt in onze inspiratietuin- en winkel.
  • 2. Samen met u bekijken we wat u mooi vindt en ontwerpen een mooi gedenkteken.
  • 3. Meteen na het ontwerpen krijgt u inzicht in de prijs inclusief alles. Er komen geen kosten meer bij.

Zodra u het ontwerp heeft goedgekeurd krijgt van ons een digitaal lay-out voorstel. U kunt nog zaken veranderen. Nadat u het lay-out voorstel heeft goedgekeurd vervaardigen wij, met veel oog voor detail en kwaliteit, het gedenkteken en verzorgen de plaatsing.

den hollandsche gedenktekens rotterdam versteend hout grafstenen
den hollandsche gedentekens rotterdam grafsteen voorbeelden
over ons den hollandsche gedentekens ons team

Boris – vormgever

over ons den hollandsche gedenktekens rotterdam grafsteen uitzoeken
den hollandsche gedenktekens elst vlinder glasfusion
over ons den hollandsche gedenktekens grafsteen advies
“Alles onder één dak, van voorbeelden bekijken tot ontwerp en plaatsing.”
den hollandsche gedenktekens inspiratiewinkel showroom
over ons den hollandsche gedenktekens grafsteen advies

U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen. Wij verzorgen alles, van het ontwerp die wij samen met u maken, tot en met de plaatsing.

Maak een vrijblijvende afspraak

Kunt u niet bij ons langskomen?

Graag kom ik bij u thuis om in een vertrouwde omgeving samen met u een mooi gedenkteken te ontwerpen en samen te stellen. Ik help u bij de vormgeving en geef u advies over de duurzaamheid, het onderhoud en de kosten per onderdeel. Nadat we samen het monument hebben ontworpen krijgt u direct een duidelijke prijsopgave.”

Ben Dammers, Den Hollandsche Rotterdam

> plan een thuisbezoek
Den Hollandsche Gedenktekens Rotterdam thuisbezoek

“Erg tevreden“

Ik wil bij deze nog wel even laten weten dat ik erg tevreden ben met het resultaat.

December 2022
Rotterdam

“uitermate tevreden“

Vorige week zaterdag zijn we op de begraaf plaats geweest, ik moet zeggen dat het er zeer goed uit zag, we zijn daarom uitermate tevreden over het eindresultaat,

December 2022
Schoonhoven

“onder de indruk van het liefdevolle vakwerk.“

Gister is de steen geplaatst. We zijn ontzettend onder de indruk van het liefdevolle vakwerk. Het is prachtig geworden. Jullie zijn er perfect in geslaagd om dat wat we in ons hoofd hadden te maken. Heel erg bedankt voor alles!

December 2022
Krimpenerwaard

“goede en professionele begeleiding“

De afgelopen dagen hebben de kinderen en ikzelf het gedenkteken bekeken en we vinden allen het gedenkteken erg mooi en geheel naar onze wensen. Wij willen u ook bedanken voor de goede en professionele begeleiding van uw bedrijf bij de keuze en het ontwerp. Met vriendelijke groet,

December 2022
Oud-beijerland

“ Veel mooie reacties“

Het gedenkteken voor onze dochter ziet er prachtig uit. De steen, de glasplaat met tekst en de parels in de rivier vormen een mooi geheel. Heel veel dank dat we samen met Den Hollandsche dit ontwerp hebben kunnen realiseren. Bedankt voor het advies bij de materiaal keuze en het maken en plaatsen van het gedenkteken. Veel mooie reacties gehad van vrienden en kennissen over het gedenkteken. Inmiddels al een jaar geleden dat ze stierf. Het blijft nog erg onwerkelijk. Op deze manier hebben we haar een mooie plek gegeven om te gedenken.

December 2022
Den haag

Routebeschrijving

Straatweg 35A, 3051BC Rotterdam

Plan hier uw route op – Google Maps
Komende met de auto
Op de A20 vanaf Vlaardingen neemt u afslag 14-Rotterdam richting Rotterdam/Centrum/Hillegersberg/Schiebroek. Neem vervolgens op de rotonde de 1ste afslag naar de Gordelbrug/de Schieweg/de S112. Sla na ongeveer 120 meter linksaf de Gordelweg in en volg deze 1,3 kilometer. U bent nu aangekomen bij stoplichten en ziet de Lidl supermarkt rechts aan de overkant van de kruising, ga hier links af naar de Bergwegbrug. Volg de weg over het water en u komt nu op de Bergweg aan, na ongeveer 200 meter gaat de Bergweg vervolgens over in de Straatweg, volg de Straatweg ruim 200 meter en u ziet u ons aan de linkerkant. In de gehele wijk geldt betaald parkeren.

Komende met het openbaar vervoer
Vanaf station Rotterdam Centraal is onze winkel zeer goed bereikbaar. De reistijd vanaf het station is gemiddeld 15-20 minuten. U kunt vanaf spoor 16 de NS sprinter nemen richting Uitgeest. Binnen 5 minuten komt u aan op station Rotterdam-Noord. Bij de uitgang van het station volgt u de Straatweg ongeveer 200 meter tot u onze winkel aan uw linkerhand vindt. Als u met de tram komt neemt u op Rotterdam Centraal vanaf platform 4, de RET tramlijn (nummer 4) richting de Molenlaan. U stapt na ongeveer 6 minuten uit aan de Kootsekade. U volgt nu de Straatweg in zuidelijke richting tot u na ongeveer 150 meter onze winkel vindt aan uw rechterhand. LET OP: Mogelijk zijn niet alle paden en trottoirs langs de route begaanbaar.

grafmonumenten adviseur ontwerper Lia Schrier
010 – 307 2842
Lia Schrier

Gepast advies over grafstenen

“Onze adviseur Lia Schier helpt u graag bij het realiseren van een persoonlijk grafmonument. In de showroom kunt u naast de voorbeelden van grafmonumenten ook voorbeelden van grafaccessoires, zoals boekjes, vazen en lantaarns bekijken.”

Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Maak een afspraakStel gerust uw vraag