Een gedenkteken laten makenVrijblijvend advies in een vertrouwde omgeving

“Graag wil ik me eerst even voorstellen, ik ben Ben Dammers, adviseur en ontwerper van grafmonumenten bij Den Hollandsche gedenktekens.

Ik kom geheel vrijblijvend bij u langs om samen met u een monument samen te stellen en ontwerpen. Tijdens mijn bezoek nemen we rustig stap voor stap alle details van het monument door, ik laat u voorbeelden zien, beantwoord uw vragen en geef advies wat het beste past. Aan het einde van mijn bezoek hebben we samen een mooi en passend monument ontworpen.”

Grafsteen advies bij u thuis

Hoe werkt het?

Voor persoonlijk ontwerp en advies voor een gedenkteken bezoek ik u thuis in de provincie Utrecht, het westen van Gelderland, het noorden van Brabant en het oosten van Zuid-Holland. Nadat we samen het gedenkteken hebben ontworpen, krijgt u direct een volledige prijsopgave. Nadat u akkoord bent met de opdracht, vervaardigen wij met veel oog voor detail en kwaliteit het gedenkteken en verzorgen de plaatsing.

Het adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend en u hoeft nog niet meteen te beslissen.

1

Het adviesgesprek

Tijdens ons bezoek bij u thuis kunt u al uw vragen stellen, verschillende materialen en voorbeelden bekijken. Samen met u stellen we een mooi grafmonument samen.

 • Gedegen advies bij u thuis
 • Gratis en vrijblijvend
 • Ook ‘s avonds en in het weekend
 • Antwoord op uw vragen
 • Samen een gedenkteken samenstellen
 • Direct een duidelijke prijsopgave
Maak een afspraak
2
lay-out voorstel grafmonument

Lay-out lijntekening

Ons grafisch team gaat voor u aan de slag. We werken het schetsontwerp helemaal uit in een zwart-wit lijntekening, zodat elementen zoals lettertype, regelafstand, lettergrootte, de inhoud en spelling van de tekst en bijvoorbeeld positionering van eventuele decoraties allemaal goed passen in het geheel en duidelijk zijn voor de vervaardiging van het gedenkteken.

3
lay-out voorstel grafmonument

Vervaardiging en plaatsing

Na uw akkoord gaan we het gedenkteken vervaardigen. Dit gebeurt in onze werkplaats door onze eigen vakmensen. Ook vragen we ondertussen de vergunning voor u aan en stemmen we de plaatsing af met de begraafplaats. Vervolgens wordt het grafmonument zorgvuldig door onze professionele plaatsingsploeg geplaatst.

U kunt hier een afspraak maken

Indien u vandaag het onderstaande formulier nog invult dan kan ik binnen een week bij u langskomen om u persoonlijk te adviseren. Het is geheel vrijblijvend. Geef in het opmerkingenveld uw voorkeuren voor een dag en tijdstip aan.

Ik neem dan snel contact met u op voor het bevestigen van de afspraak.

Maak hier uw vrijblijvende afspraak voor advies bij u thuis

We regelen alles – geen zorgen voor nu en later

 • Gratis afspraak, geen verplichtingen
 • We regelen alles van ontwerp tot plaatsing
 • Compleet monument al vanaf € 1.500,-
 • Beproefde plaatsingsmethode ter voorkoming van verzakkingen
 • Één vast plaatsingstarief voor heel Nederland

Liever een afspraak per telefoon maken?

Bel onze klantenservice op 0481-371333.

Wat mooi is moet ook mooi blijven

Het monument staat buiten in weer en wind, jaar na jaar na jaar. We geven u de garantie dat het monument mooi blijft en staan daar ook garant voor.

garantie grafsteen kwaliteit

Hoge kwaliteit

Het monument blijft mooi

deskundige plaatsing van de grafsteen

Door vakmensen gemaakt

Meer dan 78 jaar ervaring

deskundige plaatsing van de grafsteen

Deskundige plaatsing

Geen verzakkingen