Online vindbaarheidsadviesGratis analyse van je website


Van veel uitvaartondernemers horen we dat zij niet de tijd of kennis hebben om hun website te onderhouden of, nog belangrijker, relevante klanten via het internet te bereiken. Daar kunnen wij mee helpen, want wij hebben wel de tools, kennis en ervaring in huis. Wanneer je beter zichtbaar bent in Google voor je doelgroep, kun je meer relevante bezoekers naar je website trekken.

  • Wij analyseren gratis je website
  • Je krijgt een beknopt en duidelijk advies
  • Ontvang meer relevante bezoekers

Wat is de SEO scan?

Een SEO scan is een inventarisatie van uw website die de belangrijkste verbeterpunten blootlegt om uw vindbaarheid te verbeteren. De SEO scan kijkt naar de belangrijkste peilers van een website om hoger te scoren in Google. Dit zijn: techniek, content en populariteit. Het toepassen van de verbeterpunten zal in veel gevallen op termijn resulteren in een hogere positie in Google en meer verkeer naar uw website.

Wat kost een SEO scan?

De SEO scan kost niets en wordt opgeleverd in een digitaal rapport. Met deze resultaten kun je jouw webbouwer de resultaten laten doorvoeren. Sommige tips kun je zelf meteen toepassen en sommige tips kun je laten uitvoeren door je/een webbouwer.

Wat kan ik met de resultaten van het onderzoek?

De resultaten kunnen in veel gevallen direct toepassen of toe laten passen door uw webbouwer.

Waarom zou ik een SEO scan moeten laten uitvoeren?

Veel bedrijven zijn goed in het maken van een website maar het optimaliseren voor Google is een compleet ander specialisme. Veel tijd gaat vaak naar de teksten op de website en vormgeving maar de vindbaarheid wordt overgeslagen. Door een website scan te laten uitvoeren krijg je handige tips die je direct kunt uitvoeren om meer bezoekers naar je site te krijgen en hoger te scoren in Google.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de scan?

Door ons te bellen op 0481 – 371 333 of een mailtje te sturen naar info@denhollandsche.nl Hierna gaan wij met uw website aan de slag. Nadat wij de scan hebben uitgevoerd nemen wij contact met u op om de resultaten te bespreken.