Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Goedkope grafsteen algemeen graf

Een algemeen graf is goedkoper dan een particulier graf, maar dat neemt nog niet weg dat een betaalbaar gedenkteken voor een algemeen graf ook erg creatief en persoonlijk kan zijn. We laten u graag zien welke mogelijkheden er zijn wanneer u specifiek zoekt naar een goedkope grafsteen voor een algemeen graf.

Gedenksteen boek algemeen graf

De vorm van een opgeslagen boek is zeer geschikt als gedenksteen voor een algemeen graf. Door een afwijkende vorm zoals een boek, hart of een andere vorm te kiezen, onderscheidt het gedenkteken zich van de omliggende algemene graven. De warme kleurstelling van dit exemplaar draagt hier ook sterk aan bij. Dit boek van natuursteen bevat namelijk niet alleen de kleuren bruin en zwart, ook veel lichtere tinten van grijs tot beige zitten verpakt in het rijke kleurpalet verpakt. Het geeft de steen een warme, maar ook een wat klassieke uitstraling. Bij dit gedenkteken is een ingeschilderde belettering erg passend, maar uw wensen zijn hierbij het belangrijkst. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden en maken we een persoonlijke schets.

Gedenksteen boek algemeen graffoto 1

Gedenkteken in hartvorm

Dit gedenkteken in hartvorm heeft een opvallend diagonaal kleurpatroon bestaande uit zwart, grijs en bruin. De hartvormige steen is helemaal glad gemaakt daardoor krijgt het een zachte vorm. De relatief vlakke bovenzijde leent zich erg goed om belettering in een lichte kleur aan te brengen. Dit kan bijvoorbeeld door de letters te zandstralen en degelijk in te schilderen, zodat de letters jarenlang hun kleur behouden. Het bronzen vogeltje geeft het geheel een extra vriendelijk detail. Vanwege de compacte afmeting kan dit gedenkteken goed toegepast worden op een algemeen graf of een kort graf.

Gedenkteken in hartvorm foto 1
Gedenkteken in hartvorm foto 1
Gedenkteken in hartvorm foto 2

Gedenksteen in de vorm van een hart

Voor algemene graven en bepaalde soorten urnengraven kunnen er soms beperkte mogelijkheden zijn als het gaat om gedenktekens. Dan is het wel zo fijn dat het mogelijk is om er toch een uniek en persoonlijk gedenkteken op te plaatsen. Een gedenktsteen in de vorm van een hart valt natuurlijk meteen op. Deze goedkope grafsteen algemeen graf is gepolijst zodat deze een diepe kleur krijgt. Qua belettering is er gekozen voor een handgeschreven letter. Hier wordt eerst een digitale afdruk van gemaakt, waarna we heel exact de letters kunnen overbrengen op de steen en deze met behulp van zandstralen kunnen uitsparen. Dit schilderen we vervolgens met extra lagen verf, zodat de tekst lang mooi van kleur blijft. Op de steen is bovendien een fraai sculptuur van twee personen in rvs gemaakt, zodat de goedkope grafsteen algemeen graf een extra persoonlijke betekenis krijgt.

Gedenksteen in de vorm van een hartfoto 1

Gedenkteken algemeen graf

Dit gedenkteken is zeer passend voor een algemeen graf. Hoewel de opzet van deze goedkope grafsteen algemeen graf bewust sober is gehouden, heeft de steen een zeer mooie natuurlijke kleurenstructuur dat al veel bijdraagt aan de schoonheid. Op de vlakke bovenzijde, waarop de witte ingeschilderde belettering is aangebracht, is het rijke kleurenpalet van de steen goed te zien. De randen zijn ruw gehakt, waardoor het natuurlijke nog extra wordt benadrukt. Een gedenkteken voor een algemeen graf als deze, kunnen wij geheel naar uw wens maken. Heeft u andere ideeën over de belettering of wilt u er graag een bronzen accessoire op geplaatst hebben? Dat is uiteraard mogelijk. Wij helpen u graag met het maken van het gedenkteken dat u in gedachten hebt.

Gedenkteken algemeen graf foto 1

Gedenksteen voor algemeen graf

Deze goedkope grafsteen algemeen graf voor een algemeen graf heeft een zachte en vriendelijke uitstraling. De gladde ronde vorm in combinatie met de lichtgrijs gespikkelde kleur van het oppervlak dragen bij aan deze zachte uitstraling. Het bronzen plaatje is met de gekozen patina erg passend binnen de kleurstelling van het monument, evenals het bronzen vogeltje dat met de gespreide vleugels net lijkt weg te vliegen. Op het ronde bronzen plaatje is ruimte voor de naam en data van de overledene en deze bevat een afbeelding van de maan en sterren. Alle kleuren zijn mooi in balans, waardoor rust en eenvoud ontstaat.

Gedenksteen voor algemeen graffoto 1
Gedenksteen voor algemeen graf foto 1
Gedenksteen voor algemeen graf foto 2

Algemeen grafsteen

Algemeen grafsteen in de vorm van een hart. Op het hart kan een tekst naar keuze worden gestraald en ingeschilderd.

Algemeen grafsteen foto 1