Gedenksteen hart

Kort grafmonument met gedenksteen hart

De gedenksteen hart in dit korte grafmonument heeft een zachtrode kleur met een fijne korrelige structuur. Het oppervlak is glad gemaakt, waarbij de randen een klein facet hebben gekregen. Omdat de steen schuin is geplaatst, blijft er geen water op liggen en zijn de opschriften goed te lezen. De letters van deze opschriften zijn gezandstraald en vervolgens ingeschilderd met extra lagen verf, zodat deze lange tijd van goede kwaliteit blijven. Als persoonlijke details zijn er twee bronzen vogeltjes boven aan het hart geplaatst. Ook de graflantaarn is van brons. Het zachte karakter van dit korte grafmonument komt ook terug in de lichte geborstelde omranding van natuursteen en de lichtgrijze steentjes als grafbedekking.

Kort grafmonument met hartvormige steenfoto 1
Kort grafmonument met gedenksteen hart  foto 1
Kort grafmonument met gedenksteen hart  foto 2
Kort grafmonument met gedenksteen hart  foto 3

Algemeen graf hart

Grafmonument algemeen graf in de vorm van een hart. Het hart is van natuursteen graniet. Onze adviseurs helpen u met het bepalen van de tekstopmaak.

Algemeen graf hart  foto 1

Gedenksteen in de vorm van een hart

Voor algemene graven en bepaalde soorten urnengraven kunnen er soms beperkte mogelijkheden zijn als het gaat om gedenktekens. Dan is het wel zo fijn dat het mogelijk is om er toch een uniek en persoonlijk gedenkteken op te plaatsen. Een gedenktsteen in de vorm van een hart valt natuurlijk meteen op. Deze gedenksteen is gepolijst zodat deze een diepe kleur krijgt. Qua belettering is er gekozen voor een handgeschreven letter. Hier wordt eerst een digitale afdruk van gemaakt, waarna we heel exact de letters kunnen overbrengen op de steen en deze met behulp van zandstralen kunnen uitsparen. Dit schilderen we vervolgens met extra lagen verf, zodat de tekst lang mooi van kleur blijft. Op de steen is bovendien een fraai sculptuur van twee personen in rvs gemaakt, zodat de gedenksteen een extra persoonlijke betekenis krijgt.

Gedenksteen in de vorm van een hartfoto 1

Gedenksteen met hart en rozen

Korte gedenksteen met een hartvorm en rozen aan de linkerzijde. Het roodkleurige natuursteen komt goed tot zijn recht bij deze hartvorm. Het opschrift is gezandstraald en roomwit ingeschilderd.

Gedenksteen met hart en rozen  foto 1
Gedenksteen met hart en rozen  foto 1
Gedenksteen met hart en rozen  foto 2
Gedenksteen met hart en rozen  foto 3
Gedenksteen met hart en rozen  foto 4

Algemeen gedenksteen

Algemeen gedenksteen in de vorm van een hart. Op het hart kan een tekst naar keuze worden gestraald en ingeschilderd.

Algemeen grafsteenfoto 1