Graftegels

Graftegels zijn op veel manieren toepasbaar als gedenkteken. Zo hebben wij veel graftegels in ons assortiment die als gedenkteken op een algemeen graf, een kort graf of zelfs een urnengraf gebruikt kunnen worden. Daarnaast bevat ons assortiment ook veel graftegels die u kunt toepassen in een compleet grafmonument.

Graftegel algemeen graf van Azul Macauba

Deze graftegel heeft een passend formaat voor gebruik op een algemeen graf. De bijzondere steensoort Azul Macauba heeft zeeblauwe kleuren en dat maakt de graftegel rustiek en vriendelijk. Om deze rustieke sfeer te versterken is de bovenzijde glad en zijn de randen wat zachter gemaakt, zodat de kleuren extra goed uitkomen. De gehakte zijden geven een mooi tegengewicht aan het geheel en de graftegel blijft hiermee zijn rustieke sfeer behouden. De bovenzijde is voorzien van wit ingeschilderde letters, maar samen met onze vormgever kunnen we al uw wensen verwerken. Zo maken wij een passende en unieke graftegel samen met u.

Gedenksteen algemeen graf van Azul Macaubafoto 1

Kort graf met verheven tegel

Dit korte graf bestaat uit een omranding met als opvulling grijze split. In het midden is een verheven tegel geplaatst voor de tekst en een persoonlijke afbeelding.

Kort graf met verheven tegel  foto 1
Kort graf met verheven tegel  foto 1
Kort graf met verheven tegel  foto 2
Kort graf met verheven tegel  foto 3
Kort graf met verheven tegel  foto 4

Graftegel algemeen graf

Een natuursteen graftegel voor een algemeen graf. De golven zijn handmatig uitgehakt. Het opschrift is van verheven RVS.

Grafsteen algemeen graffoto 1

Graftegel algemeen graf

Graftegel voor een algemeen graf. De steen is van ruw Azul Macauba. Door de ruwe afwerking behoudt de steen zijn rustieke karakter.

Graftegel algemeen graf  foto 1

Compacte zeeblauwe gedenktegel met glas

Deze compacte gedenktegel is geschikt voor korte grafzerken en algemene graven waar gedenktegels met glas zijn toegestaan. De tegel is gemaakt van Azul Macauba natuursteen en heeft een zeer opvallende textuur en kleurenpalet dat lijkt op de zee. Omdat de graftegel is gepolijst komen de diepe glas en de kleuren goed naar voren. De opschriften zijn op een helder blauwe glasplaat aangebracht en deze zullen altijd goed leesbaar blijven. Naast de teksten is er ook een decoratieve afbeelding met een symbolische betekenis op de glasplaat gemaakt. Ter verfraaiing is de schuine rechterzijde van de glasplaat gebrokkeld, wat zorgt voor een ruw accent in het ontwerp.

Compacte zeeblauwe gedenktegel met glasfoto 1

Graftegel voor algemeen graf

Deze graftegel heeft gestileerde jaarringen van een boom. De graftegel is ontworpen voor een algemeen graf. Onze adviseurs en onze grafische afdeling helpen u met het ontwerpen van een gedenkteken.

Graftegel voor algemeen graf  foto 1

Algemeen graftegel Belgisch Hardsteen

Een graftegel van Belgisch hardsteen voor een algemeen graf. De toevoeging van een bronzen plaatje geeft het geheel een persoonlijker uiterlijk. In onze showtuin staan tientallen algemene grafstenen voor u opgesteld.

Algemeen grafsteen Belgisch Hardsteenfoto 1