Kleine gedenksteen

Kleine gedenksteen voor algemeen graf

Deze kleine gedenksteen voor een algemeen graf heeft een zachte en vriendelijke uitstraling. De gladde ronde vorm in combinatie met de lichtgrijs gespikkelde kleur van het oppervlak dragen bij aan deze zachte uitstraling. Het bronzen plaatje is met de gekozen patina erg passend binnen de kleurstelling van het monument, evenals het bronzen vogeltje dat met de gespreide vleugels net lijkt weg te vliegen. Op het ronde bronzen plaatje is ruimte voor de naam en data van de overledene en deze bevat een afbeelding van de maan en sterren. Alle kleuren zijn mooi in balans, waardoor rust en eenvoud ontstaat.

Gedenksteen voor algemeen graffoto 1
Kleine gedenksteen voor algemeen graf  foto 1
Kleine gedenksteen voor algemeen graf  foto 2

Algemeen graf zwerfkei

Algemeen graf zwerfkei kleine gedenksteen. Het opschrift is van brons. In onze showtuin liggen tientallen zwerfkeien waar u uit kunt kiezen.

Algemeen graf zwerfkei  foto 1

Algemeen graf

Algemeen graf met een uitgehakte boom. Dit natuursteen combineert goed met roomwit ingeschilderde letters.

Algemeen graffoto 1

Gedenkteken voor algemeen graf

Dit gedenkteken voor een algemeen graf is gemaakt van een rode natuursteen. De letterplaat is schuin geplaatst, zodat de opschriften goed leesbaar zijn voor iedereen die het graf bezoekt. Ook de onderliggende dekplaat van natuursteen is iets op afschot geplaatst, zodat regenwater op de kleine gedenksteen kan afvloeien. De trapsgewijze rand aan weerszijden van de letterplaat geven het monument een klassieke uitstraling. Op de letterplaat is de belettering ingestraald en met meerdere lagen verf geschilderd. Dit zorgt ervoor dat de opschriften jarenlang van goede kwaliteit blijven.

Gedenkteken voor algemeen graf  foto 1

Algemeen graf natuurlijk

Algemeen graf in de natuurlijke sfeer. De glazen vlinders zijn er in vele kleuren. In onze showtuin hebben wij tientallen geselecteerde keien liggen.

Algemeen graf natuurlijkfoto 1

Algemeen kleine gedenksteen versteend hout

Deze kleine gedenksteen van versteend hout is op een algemeen graf geplaatst. Vanwege het grillige oppervlak van het hout is er gekozen voor een bronzen tekstplaatje in plaats van gezandstraalde letters. Daarnaast combineert brons uitstekend met versteend hout.

Algemeen kleine gedenksteen versteend hout  foto 1

Azul Macauba algemeen graf

Algemeen graf kleine gedenksteen van Azul Macauba. De tekst is door middel van een bronzen Yin Yang ornament toegevoegd aan het monument.

Azul Macauba algemeen graffoto 1