Betrokken uitvaartondernemers In Arnhem, Nijmegen en omstreken

“Bij Den Hollandsche werken we graag samen met betrokken ondernemers die het allerbeste willen voor die families die zij helpen. Met hen delen we kennis en ervaring. Hier vindt u een overzicht van de betrokken uitvaartondernemers in Arnhem, Nijmegen en de regio daaromheen.”

Leonieke Terlouw – Den Hollandsche Gedenktekens

Betrokken Uitvaartondernemers Arnhem, Nijmegen en omstreken- Den Hollandsche

Onze betrokken uitvaartondernemers

Er zijn al enkele uitvaartondernemers bij ons aangesloten, maar wij hopen dat dit in de toekomst nog meer worden. De betrokken uitvaartondernemers zijn goed op de hoogte van ons bedrijf en werken niet op commissiebasis. Het zijn eerlijke ondernemers

De volgende betrokken uitvaartondernemers hebben zich bij ons aangesloten:

Aster Uitvaartzorg - Tessa Hendriks - Elst, Arnhem, Nijmegen

Afscheid nemen van een dierbare overledene vraagt tijd en aandacht. Aster Uitvaartzorg helpt u, in alle rust, bij het vormgeven van een warme en unieke uitvaart. U wordt begeleid door één vaste contactpersoon, die samen met u de stappen zet naar een passend afscheid. Zo wordt de uitvaart een troostrijke herinnering. Een herinnering die blijft.” – Tessa Hendriks

> Aster Uitvaartzorg, Elst (Gld.)

Johan Verhofstadt - Johan Uitvaartzorg - Arnhem

“Sinds 2015 werk ik als zelfstandige uitvaartondernemer in de regio Arnhem en omstreken. Mijn missie: Binnen de uitvaartbranche een nieuw gezicht te zijn en een nieuw geluid te laten horen. Niet lijzig en stoffig, maar vlot en ongekunsteld. En natuurlijk altijd persoonlijk en respectvol. Passend voor elk budget een bijzonder afscheid, ook als u elders verzekerd bent sta ik voor u klaar.” – Johan Verhofstadt

> Johan Uitvaartzorg, Arnhem

Irene van Dongen - Najade Uitvaarten

“Najade Uitvaarten staat dag en nacht voor je klaar om je deskundig en creatief te begeleiden bij de verzorging van een overledene en het organiseren van een uitvaart. Vanuit Nijmegen werken wij in heel Nederland, of zelfs daarbuiten. Ook ondersteunen wij je bij het vastleggen van je uitvaartwensen, het organiseren van een gedenkwaardige asverstrooiing of een herinneringsbijeenkomst. Alles is bespreekbaar.” – Irene van Dongen

> Najade Uitvaarten, Nijmegen

Unieke samenwerking

Met de betrokken uitvaartondernemers willen we periodiek kennis en ervaring delen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, producten en mogelijkheden.

Zo willen we nabestaanden zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook in de toekomst.

Uw voordeel

Het gebeurt vaak dat nabestaanden door een uitvaartondernemer worden doorverwezen naar een steenhouwer die daarvoor een commissie betaalt. De steenhouwer berekent dit bedrag vervolgens door aan de klant.

Dit doen wij niet, waardoor nabestaanden bij de aanschaf van een gedenkteken bij ons gunstiger uit zijn.

Neem contact op

Er zijn natuurlijk veel meer betrokken uitvaartondernemers in de regio Arnhem-Nijmgen, maar ook in de rest van Gelderland.

Vindt u dat er een uitvaartondernemer moet worden toegevoegd of bent u uitvaartondernemer en wilt u graag ook op deze pagina staan? Laat het ons weten.

grafmonumenten adviseur ontwerper Leonieke Terlouw

Wij komen graag met u in contact

“Wilt u een uitvaartondernemer aandragen voor deze pagina? Of bent u zelf uitvaartondernemer en wilt u hier vermeld worden? Neem dan gerust contact met mij op. Wij komen namelijk graag in contact met betrokken uitvaartondernemers zowel in Arnhem, Nijmegen als in de rest van Gelderland.”

Neem contact op per e-mail (info@denhollandsche.nl) of telefoon (0481–371333).

Openingstijden, contact- en adresgegevens: > Den Hollandsche Gedenktekens Elst