Maaskeien

Grafmonument met maaskeien

Grafmonument met maaskeien. Het monument is aangekleed met bloemen van cortenstaal. Accessoires als bloemen, vogels etc. kunnen op maat gemaakt worden waardoor u het monument persoonlijk kunt maken.

Grafmonument met zwerfkeienfoto 1
Grafmonument met maaskeien foto 1
Grafmonument met maaskeien foto 2

Gedenkteken met maaskeien en cortenstaal

Cortenstaal is een staalsoort dat een warme kleur krijgt door de vorming van roest aan de oppervlakte. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke bescherming van het staal, waardoor het jaren lang mee gaat. In het gedenkteken is het cortenstaal gecombineerd met maaskeien. Hierdoor komen natuurlijke elementen samen met de moderne, maar warme uitstraling van het gebruikte staal. De maaskeien zorgen voor reliëf en bieden plaats aan de tekst. Er is voor gekozen om de tekst ook in cortenstaal uit te voeren. De overige tekst en opschriften zijn uitgespaard in de omranding en de staande plaat. Door het open liggende gedeelte is er veel ruimte om zelf beplanting aan het gedenkteken toe te voegen.

Gedenkteken met maaskeien en cortenstaal foto 1

Cortenstaal grafmonument met vogels en bloem

Met cortenstaal is heel veel mogelijk. Zoals in dit sierlijke ovaalvormige grafmonument. Naast de omranding, zijn ook de vogels en de bloem van cortenstaal gemaakt. Dit materiaal geeft het grafmonument een echte warme uitstraling en de beplanting voegt een natuurlijke sfeer toe. Op de grijze maaskei is de naam aangebracht met letters van cortenstaal.

Cortenstaal grafmonument met vogels en bloemfoto 1
Cortenstaal grafmonument met vogels en bloem foto 1
Cortenstaal grafmonument met vogels en bloem foto 2
Cortenstaal grafmonument met vogels en bloem foto 3
Cortenstaal grafmonument met vogels en bloem foto 4

Grafmonument van maaskeien

Maaskeien hebben een rustieke natuurlijke uitstraling en het mooie is dat maaskeien dankzij de ijstijd ook veel in de Nederlandse bodem te vinden zijn. Daarom is het hiermee mogelijk om een grafmonument te maken dat echt anders is dan andere monumenten, een natuurlijke uitstraling heeft en uit lokale stenen kan bestaan. De maaskeien in onze collectie komen uit verschillende landen en daarbij gaat het er natuurlijk vooral om welk exemplaar u het meeste aanspreekt. Daarom nodigen wij u graag uit om de collectie in onze winkel te komen bekijken. Dit grafmonument van maaskeien is eenvoudig van opzet. De grote staande kei bevat een rustiek bronzen plaatje met een subtiele vermelding van de naam en datums. Het liggende deel bestaat voornamelijk uit potgrond, zodat bijpassende beplanting goed kan groeien. De omranding is gemaakt kleine losse maaskeien, waardoor het geheel een rustieke en natuurlijke uitstraling heeft. De vogeltjes op de omranding zijn van brons.

Grafmonument van maaskeien foto 1
Grafmonument van maaskeien foto 1
Grafmonument van maaskeien foto 2
Grafmonument van maaskeien foto 3

Grafsteen zwerfsteen

Grafsteen met zwerfstenen. Tussen de zwerfstenen staat een glazen plaat met daarop de tekst. De omranding is van natuursteen graniet. Op de achterste steen is met bronzen letters de roepnaam aangebracht.

Grafsteen zwerfsteenfoto 1

Grafmonument met maaskei

Maaskeien bevatten van nature een organische schoonheid. Geen een maaskei is gelijk en vaak past het erg goed om een maaskei dat als grafmonument wordt gebruikt van een subtiele of ingetogen belettering te voorzien. Op deze manier wordt er zoveel mogelijk uitgegaan van het natuurlijke karakter. Bij het uitzoeken van een passende maaskei adviseren wij om goed rekening te houden met wat u er aan belettering op wilt plaatsen. Het is wel zo prettig dat er voldoende ruimte is. In onze uitgebreide collectie bieden wij maaskeien in verschillende vormen en maten aan en we adviseren u hierin graag.

Grafmonument met maaskei foto 1
Grafmonument met maaskei foto 1
Grafmonument met maaskei foto 2

Keien grafmonument

Keien grafmonumentfoto 1
Keien grafmonument foto 1
Keien grafmonument foto 2

Maaskeien grafmonument

Maaskeien grafmonument foto 1

Grafmonument jager van cortenstaal

Grafmonument jager van cortenstaalfoto 1
Grafmonument jager van cortenstaal foto 1
Grafmonument jager van cortenstaal foto 2
Grafmonument jager van cortenstaal foto 3
Grafmonument jager van cortenstaal foto 4

Grafsteen zwerfsteen

Grafsteen met zwerfstenen. De tekst is op een bronzen plaat aangebracht en verankerd met de steen. De omranding is van Cortenstaal.

Grafsteen zwerfsteen foto 1