Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Adelaar van cortenstaal op ruwe grafsteen

Er kunnen heel veel vormen uit cortenstaal gesneden worden. Er zijn veel figuren al beschikbaar, maar het is ook mogelijk om een eigen beeld of vorm om te laten uitsnijden. Wanneer u een foto meebrengt, kunnen wij beoordelen of het mogelijk voor ons is... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34179
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Jong en eigentijds, Natuurlijk, Puur natuur, ruwe grafsteen, Zwerfkeien
Dieren Dieren 3d, Vogel
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Bruin
Materiaal Cortenstaal
Steensoort Leisteen
Uitvoering 1 vogel
Vorm Silhouet, Vogel
Vormgeving Bijzonder persoonlijk

Productomschrijving

Er kunnen heel veel vormen uit cortenstaal gesneden worden. Er zijn veel figuren al beschikbaar, maar het is ook mogelijk om een eigen beeld of vorm om te laten uitsnijden. Wanneer u een foto meebrengt, kunnen wij beoordelen of het mogelijk voor ons is om er een silhouet lijntekening van te maken. In dit gedenkteken is de vorm van een adelaar uit cortenstaal gesneden. Alle andere onderdelen op de ruwe grafsteen zijn ook van cortenstaal, zoals de lantaarn en de letters. De ruwe grafsteen komt uit onze collectie en past qua kleur goed bij de cortenstalen onderdelen. Dit komt omdat het leisteen ook dezelfde bruintinten heeft door de aanwezige metaaldeeltjes, die net als het cortenstaal oxideren.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Silhouet
Gebruik het silhouet van uw dierbare om het gedenkteken extra persoonlijk te maken. Silhouetten zijn toepasbaar in verschillende materialen, zoals RVS, cortenstaal en glas. De mogelijkheden qua vorm zijn eindeloos. Gebruik bijvoorbeeld een silhouet van uw dierbare, maar ook de vorm van een landschap vanuit een foto behoort tot de mogelijkheid.