Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Algemeen graf zwerfkei

Algemeen graf zwerfkei foto 1
Algemeen graf zwerfkei model. Het opschrift is van brons. In onze showtuin liggen tientallen zwerfkeien waar u uit kunt kiezen. Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20985
Catalogus Grafmonumenten, Inspiratietuin
Collectie Boeken, harten en kussens, Puur natuur, Zwerfkeien
Graftype Algemeen, Kort graf
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin

Productomschrijving

Algemeen graf zwerfkei model. Het opschrift is van brons. In onze showtuin liggen tientallen zwerfkeien waar u uit kunt kiezen.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen