Algemeen graf zwerfkei

Algemeen graf zwerfkei foto 1
Algemeen graf zwerfkei model. Het opschrift is van brons. In onze showtuin liggen tientallen zwerfkeien waar u uit kunt kiezen. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20985
Collectie Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij, Puur natuur, Urnenplaten
Graftype Algemeen
Kleur Beige
Materiaal Brons, Natuursteen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin

Productomschrijving

Algemeen graf zwerfkei model. Het opschrift is van brons. In onze showtuin liggen tientallen zwerfkeien waar u uit kunt kiezen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen
Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.