Algemeen grafsteen

Algemeen grafsteen foto 1
Algemeen grafsteen in de vorm van een hart. Op het hart kan een tekst naar keuze worden gestraald en ingeschilderd.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, a... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20979
Collectie Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype Algemeen
Kleur Bruin
Liggende deel Hart
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin

Productomschrijving

Algemeen grafsteen in de vorm van een hart. Op het hart kan een tekst naar keuze worden gestraald en ingeschilderd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.