Bronzen beeld op grafzuil

Op deze grafzuil van antraciet natuursteen bevindt zich een statig bronzen beeld. Dit bronzen beeld staat symbool voor de hemelpoort of de ‘poort naar de eeuwigheid’. De letters van de naam en data van de overledene zijn ook van brons en hebben een ple... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32896
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Antraciet, Beige, Bruin
Materiaal Brons, Natuursteen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Op deze grafzuil van antraciet natuursteen bevindt zich een statig bronzen beeld. Dit bronzen beeld staat symbool voor de hemelpoort of de ‘poort naar de eeuwigheid’. De letters van de naam en data van de overledene zijn ook van brons en hebben een plek gekregen op het trapsgewijze deel bovenaan de zuil. Met het forse lettertype en de trapsgewijze plaatsing ontstaat er een krachtig beeld. Een zuil als deze is toepasbaar als een kort graf, maar kan ook als onderdeel van een enkel of dubbel grafmonument dienen.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.