Cortenstalen grafmonument hartvorm

Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35643
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Bijzonder persoonlijk, Hartvormige lettersteen, Kunstenaars, Robuust/groot
Diverse tags Grafkunst, Hart - lettersteen, Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur Bruin, Oranje
Liggende deel Cortenstaal, Geheel beplanting
Materiaal Cortenstaal
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Cortenstaal
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Hart uitsparing, Hartvormige lettersteen, Robuust/groot

Productomschrijving

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.