Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Gedenkmonumenten

Gedenkmonumenten foto 1
Gedenkmonument met een bronzen aar. De tekst is gezandstraald en gebroken wit ingeschilderd. De vaas is van hetzelfde materiaal als de rest van de grafsteen.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aa... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19970
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Bloem, plant of boom Bloem/plant
Collectie Beelden en Symbolen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Materiaal Natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Vorm Rond
Vormgeving Rond

Productomschrijving

Gedenkmonument met een bronzen aar. De tekst is gezandstraald en gebroken wit ingeschilderd. De vaas is van hetzelfde materiaal als de rest van de grafsteen.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.