Gedenkmonumenten

Gedenkmonumenten foto 1
Gedenkmonument met een bronzen aar. De tekst is gezandstraald en gebroken wit ingeschilderd. De vaas is van hetzelfde materiaal als de rest van de grafsteen.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aa... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19970
Bloem, plant of boom Bloem/plant
Collectie Beelden en Symbolen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Grijs
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Gedenkmonument met een bronzen aar. De tekst is gezandstraald en gebroken wit ingeschilderd. De vaas is van hetzelfde materiaal als de rest van de grafsteen.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen