Gedenksteen met glas

Gedenksteen met glas foto 1
Gedenksteen met glas. Voor de glasplaat is een RVS kruisvorm bevestigd.Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kle... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19075
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Modern
Glas Glasfusing
Graftype Enkel
Kleur Blauw
Materiaal Glas, RVS

Productomschrijving

Gedenksteen met glas. Voor de glasplaat is een RVS kruisvorm bevestigd.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS
RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.