Gedenksteen natuurlijk en modern

Deze gedenksteen is uit een blok natuursteen gehouwen, waarbij het grootste gedeelte in een natuurlijke stijl is gehouden. Het andere deel van het natuursteen is geheel vlak gemaakt en hiervan is het oppervlak gepolijst. Zo worden er in één exemplaar n... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32621
Collectie Natuurlijk, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel
Kleur donker, Zwart
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Deze gedenksteen is uit een blok natuursteen gehouwen, waarbij het grootste gedeelte in een natuurlijke stijl is gehouden. Het andere deel van het natuursteen is geheel vlak gemaakt en hiervan is het oppervlak gepolijst. Zo worden er in één exemplaar natuursteen twee stijlen gecombineerd. Door de verschillende manieren van bewerken, ontstaat niet alleen een verschillende structuur van het oppervlak, ook heeft het veel invloed op de kleur. Midden op de gedenksteen is de belettering aangebracht, bestaande uit stijlvolle letters van brons. Hoewel het gedenkteken door de bijzondere combinaties echt opvalt, zijn het de subtiele details die de sfeer en uitstraling bepalen.


Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.