Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Leistenen grafzerk ruwe uitstraling

Leistenen grafzerk ruwe uitstraling foto 1
Bij een grafzerk denken we vaak aan een klassiek uitziend grafmonument zonder een staande lettersteen, maar wel met een statige of strakke hoog gepolijste dekplaat van marmer, kalksteen of graniet. Deze grafzerk druist tegen al deze verwachtingen in da... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35502
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Grafzerken, Leisteen, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Ruwe steen
Graftype Enkel, Grafzerken, Natuurlijk
Kleur Bruin, Grijs
Materiaal Leisteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Rood/oranje/bruin
Steensoort Leisteen

Productomschrijving

Bij een grafzerk denken we vaak aan een klassiek uitziend grafmonument zonder een staande lettersteen, maar wel met een statige of strakke hoog gepolijste dekplaat van marmer, kalksteen of graniet. Deze grafzerk druist tegen al deze verwachtingen in dankzij de bijzondere ruwe uitstraling. Het leisteen heeft een diepe grijze kleur met veel bruine accenten wat voor veel warmte zorgt in het ontwerp. Deze bruine kleuraccenten komen door de aanwezige metaaldeeltjes in het gesteente. Deze metaaldeeltjes zijn in de loop der tijd gaan oxideren, waardoor deze roestbruine kleur ontstaat. De opschriften zijn verheven aangebracht met letter van brons.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.