Gedenkteken met hart en rozen

Groot en imposant gedenkteken waar rond de hartvormige letterplaat fraai natuurstenen rozen zijn aangebracht. Het opschrift is uitgevoerd in een sierlijke letters van brons. De kettingen zijn goed bijpassend uitgevoerd in dezelfde kleur als de beletter... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22765
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Roos
Collectie Ambachtelijk, Bijzonder persoonlijk, Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Hartvormige lettersteen, Onderhoudsvrij, Robuust/groot, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Robuust/groot
Kleur Bruin, donker
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productsoort Fotoartikel, Letterplaat
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Groot en imposant gedenkteken waar rond de hartvormige letterplaat fraai natuurstenen rozen zijn aangebracht. Het opschrift is uitgevoerd in een sierlijke letters van brons. De kettingen zijn goed bijpassend uitgevoerd in dezelfde kleur als de belettering. De bloemenvazen in de zuilen bieden de mogelijkheid om altijd iets natuurlijks op het gedenkteken te plaatsen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen