Golfkop grafsteen met dekplaat en bloemstrook

Onze collectie met bijzondere grafstenen combineert eenvoud met waardigheid, waardoor we een evenwicht vinden tussen betaalbaarheid en kwaliteit. Elke grafsteen in onze collectie wordt met vakmanschap vervaardigd, waarbij we waarde hechten aan zowel es... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 59666
Budget gedenktekens Golfvorm
Collectie Budget

Productomschrijving

Onze collectie met bijzondere grafstenen combineert eenvoud met waardigheid, waardoor we een evenwicht vinden tussen betaalbaarheid en kwaliteit. Elke grafsteen in onze collectie wordt met vakmanschap vervaardigd, waarbij we waarde hechten aan zowel esthetiek als duurzaamheid. Hoewel deze modellen binnen een bepaald budget vallen, maken we geen concessies aan kwaliteit. Wij begrijpen dat elke herinnering uniek is. Daarom bieden we een aantal, maar zorgvuldig gekozen aanpassingsmogelijkheden, zodat het altijd lukt om dit grafmonument uniek en persoonlijk te maken.

De typerende golvende vorm van de lettersteen, ook wel golfkop genoemd, wordt vaak toegepast bij grafstenen. Het is een elegante en sierlijke vorm die ervoor zorgt dat een gedenkteken niet te 'hard' overkomt.

De voordelig geprijsde grafstenen zijn inclusief:

- Betonfundering
- Plaatsingskosten
- Fundatiewerkzaamheden
- Werkplaats / productiekosten (montage, doken, zand, cement, kit)
- Tot 50 tekens gezandstraalde en ingeschilderde tekst
- Keuze uit 3 soorten grafbedekking of tuinaarde

Het is mogelijk om dit monument ook te voorzien van een stijlvol facet (schuine rand) waardoor het monument nog meer elegantie uitstraalt.

Bent u geïnteresseerd in dit monument? Maak dan een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken. Dit kan in een van onze 20 winkels in Nederland.