Grafkunst gedenkteken met oneinigheidssymbool

Een bijzonder en uniek gedenkteken, waarbij is uitgegaan van het aangeleverde ontwerp door de familie. Op basis van dit ontwerp is het glaskunstwerk gemaakt van het oneindigheidssymbool. Hiervoor is een speciale glasbewerkingstechniek gebruikt, waarbij... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34104
Artikelnummer 15802
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Kunstenaars, Leisteen, Met bijzondere betekenis, Onderhoudsvrij, Zuilen
Glas Glasfusing
Graftype Enkel
Kleur Blauw, Kleurrijk
Materiaal Glas, Leisteen
Natuursteen kleuren Blauw
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Glasfusing decoratie - glas, Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Productsoort Ruwe steen
Steennaam Leisteen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Symboliek Oneindig
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Natuurlijke zuilen, Zuilen

Productomschrijving

Een bijzonder en uniek gedenkteken, waarbij is uitgegaan van het aangeleverde ontwerp door de familie. Op basis van dit ontwerp is het glaskunstwerk gemaakt van het oneindigheidssymbool. Hiervoor is een speciale glasbewerkingstechniek gebruikt, waarbij meerdere stukken gekleurd glas met elkaar worden versmolten. Het kleurrijke kunstwerk wordt gedragen door twee ruwe zuilen van leisteen die elk een unieke vorm hebben. Slechts een klein bronzen plaatje op de rechter zuil bevat naam en datums en draagt zo op een heel ingetogen manier bij aan de identiteit van het gedenkteken.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.