Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafkunst gedenkteken met oneinigheidssymbool

Een bijzonder en uniek gedenkteken, waarbij is uitgegaan van het aangeleverde ontwerp door de familie. Op basis van dit ontwerp is het glaskunstwerk gemaakt van het oneindigheidssymbool. Hiervoor is een speciale glasbewerkingstechniek gebruikt, waarbij... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34104
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Bijzonder persoonlijk, Glas, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Kunstenaars, Leisteen, Met bijzondere betekenis, Zuilen
Glas Glasfusing
Graftype Enkel
Materiaal Glas, Leisteen
Natuursteen kleuren Blauw
Onderdeel Zuilen
Overbodige tags Mag weg
Persoonlijke toevoeging Glasfusing decoratie - glas, Kunstenaars
Productsoort Ruwe steen
Steensoort Leisteen
Symboliek Oneindig
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Natuurlijke zuilen, Zuilen

Productomschrijving

Een bijzonder en uniek gedenkteken, waarbij is uitgegaan van het aangeleverde ontwerp door de familie. Op basis van dit ontwerp is het glaskunstwerk gemaakt van het oneindigheidssymbool. Hiervoor is een speciale glasbewerkingstechniek gebruikt, waarbij meerdere stukken gekleurd glas met elkaar worden versmolten. Het kleurrijke kunstwerk wordt gedragen door twee ruwe zuilen van leisteen die elk een unieke vorm hebben. Slechts een klein bronzen plaatje op de rechter zuil bevat naam en datums en draagt zo op een heel ingetogen manier bij aan de identiteit van het gedenkteken.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.