Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Grafmonument met blauw glas

Grafmonument met blauw glas foto 1
Op het blauwe glas zijn in dit geval bergen en skistokken afgebeeld. Het glas geeft het grafmonument een verfrissend uiterlijk. Een grafmonument wordt altijd aangepast naar de maten van het desbetreffende graf.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22172
Artikelnummer 14021
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Hobby, Sport
Kleur Blauw
Materiaal Glas
Natuurlijk Bergen
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - glas
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Op het blauwe glas zijn in dit geval bergen en skistokken afgebeeld. Het glas geeft het grafmonument een verfrissend uiterlijk. Een grafmonument wordt altijd aangepast naar de maten van het desbetreffende graf.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.