Modern grafmonument met gebogen glas

Dit grafmonument heeft een heel moderne en hedendaagse uitstraling. Het strakke lijnenspel en de sierlijke gebogen vormen vullen elkaar goed aan. Zo is de rechte dekplaat op het liggende deel gemaakt van een hoogwaardig natuursteen waarvan de oppervlak... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33755
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Grijs
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Blauw
Staande deel Glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit grafmonument heeft een heel moderne en hedendaagse uitstraling. Het strakke lijnenspel en de sierlijke gebogen vormen vullen elkaar goed aan. Zo is de rechte dekplaat op het liggende deel gemaakt van een hoogwaardig natuursteen waarvan de oppervlakken zijn gezoet, zodat het een afwerking krijgt dat precies tussen mat en glanzend in zit. Het ruime bloemvak heeft aan drie zijden een rechte belijning, maar één zijde heeft een sierlijke vorm. Ook de glazen letterplaten ogen op het eerste gezicht recht en strak, maar als u het monument van dichterbij bekijkt ziet u dat de glasplaten gebogen zijn.. De linker letterplaat van glas heeft een ondoorzichtige grijze achterzijde, waarop de een persoonlijke spreuk en een illustratie zijn gemaakt. Rechter glasplaat is geheel transparant en biedt ruimte aan de wit gelakte letters.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.