Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Grafmonument met blauw ruw natuursteen

In de natuur komen bijna alle kleuren voor. Zo is deze ruwe natuursteen blauw gekleurd met een witte textuur. Tegen de lichte en ruwe blauw-witte achtergrond is geven de verheven letters van brons voldoende contrast om zowel stijlvol als goed leesbaar ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 31315
Artikelnummer 15803
Collectie Natuurlijk, Puur natuur
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Grijs
Natuursteen kleuren Blauw
Onderdeel Omranding
Productgroep Grafmonumenten
Productsoort Ruwe steen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

In de natuur komen bijna alle kleuren voor. Zo is deze ruwe natuursteen blauw gekleurd met een witte textuur. Tegen de lichte en ruwe blauw-witte achtergrond is geven de verheven letters van brons voldoende contrast om zowel stijlvol als goed leesbaar te zijn. Het liggende deel is ook natuurlijk vormgegeven en bevat kleine beplanting van sedum en siergrassen. Daaromheen is het graf omkaderd met ruwe blauwgrijze flagstones.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.