Grafmonument met blauw ruw natuursteen

In de natuur komen bijna alle kleuren voor. Zo is deze ruwe natuursteen blauw gekleurd met een witte textuur. Tegen de lichte en ruwe blauw-witte achtergrond is geven de verheven letters van brons voldoende contrast om zowel stijlvol als goed leesbaar ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 31315
Collectie Natuurlijk, Puur natuur
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Grijs
Liggende deel Natuurlijk
Natuursteen kleuren Blauw
Productsoort Ruwe steen
Staande deel Natuurlijk
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

In de natuur komen bijna alle kleuren voor. Zo is deze ruwe natuursteen blauw gekleurd met een witte textuur. Tegen de lichte en ruwe blauw-witte achtergrond is geven de verheven letters van brons voldoende contrast om zowel stijlvol als goed leesbaar te zijn. Het liggende deel is ook natuurlijk vormgegeven en bevat kleine beplanting van sedum en siergrassen. Daaromheen is het graf omkaderd met ruwe blauwgrijze flagstones.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.