Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Grafmonument met bronzen beeld

Grafmonument met bronzen beeld foto 1
Grafmonument met daarop een bronzen beeld met een fluit. Het bronzen beeld is verankerd met het natuursteen om diefstal te voorkomen.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van reli... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20181
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Engel, Kunstenaars
Cultuur Christelijk
Diverse tags Grafkunst, Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Beige, Bruin
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Engel
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Engel

Productomschrijving

Grafmonument met daarop een bronzen beeld met een fluit. Het bronzen beeld is verankerd met het natuursteen om diefstal te voorkomen.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Engel
In de christelijke symboliek wordt de engel gezien als de boodschapper van God. In de oudheid was dit de godin van de overwinning genaamd Victoria. Engelen als christelijk symbool zijn dienaren van God die als missie hebben om gelovigen te helpen en te beschermen. In de meeste grafmonumenten waar een engel wordt toegepast wordt is deze beschermende houding terug te zien. Naast bloemen- of lauwerkransen, worden engelen ook vaak met een muziekinstrument afgebeeld.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.