Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Grafmonument van glas - Ovaal

Grafmonument van glas - Ovaal foto 1
Dit grafmonument heeft een unieke ovale vorm en is geheel van glas gemaakt. Onder het glas is een aantal keien gelegd ter opvulling van het graf.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 15890
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Exclusief, Grafzerken, Modern
Diverse tags Ovaal
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Blauw
Materiaal Glas
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Vorm Ovaal
Vormgeving Ovaal

Productomschrijving

Dit grafmonument heeft een unieke ovale vorm en is geheel van glas gemaakt. Onder het glas is een aantal keien gelegd ter opvulling van het graf.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.