Grafsteen kunstenaar

Grafsteen kunstenaar foto 1
Grafsteen gemaakt door een kunstenaar. De tekst op de grafsteen is van brons.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook va... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20283
Collectie Bijzonder persoonlijk, Grafzerken, Kunstenaars, Lichte grafstenen, Zuilen
Graftype Grafzerken
Kleur licht, Wit
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit

Productomschrijving

Grafsteen gemaakt door een kunstenaar. De tekst op de grafsteen is van brons.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuursteen