Grafsteen met drie speelse hartvormen

Grafsteen met drie speelse hartvormen foto 1
Grafsteen waarin de vorm van een hart drie keer in de lettersteen terugkomt. De rand om het hart is door middel van ambachtelijk prikwerk aangebracht waardoor deze een extra accent krijgt. De zachtere contrastkleur in het met de hand geprikte deel van ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19735
Collectie Hartvormige lettersteen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafsteen waarin de vorm van een hart drie keer in de lettersteen terugkomt. De rand om het hart is door middel van ambachtelijk prikwerk aangebracht waardoor deze een extra accent krijgt. De zachtere contrastkleur in het met de hand geprikte deel van de lettersteen steekt fraai af tegen de warme en levendige textuur van de gepolijste delen van het natuursteen. In het middelste hart zijn de persoonlijke opschriften in een sierlijk handschriftlettertype aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.