Rood natuurstenen graf met harten

Het hart staat symbool voor de liefde. Een mooi thema om in een gedenkteken te verwerken. Daarom heeft de lettersteen in dit grafmonument de vorm van twee overlappende harten. Van het rechter hart is het natuursteen aan de voorkant bewerkt. Door het pr... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35243
Collectie Ambachtelijk, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Beroep of werk, Hobby
Kleur Bruin, Rood
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Het hart staat symbool voor de liefde. Een mooi thema om in een gedenkteken te verwerken. Daarom heeft de lettersteen in dit grafmonument de vorm van twee overlappende harten. Van het rechter hart is het natuursteen aan de voorkant bewerkt. Door het prikwerk slaat de voorzijde wit uit, maar door de letters en de illustratie van de trommel juist niet te prikken, worden komen deze juist in de oorspronkelijke kleur naar voren. Het linker hart heeft een gepolijst oppervlak net als de rest, waardoor de dieprode kleur van het natuursteen goed is te zien. Het liggende deel is uitgevoerd met een eenvoudige omranding, waarbij als grafbedekking potgrond is gebruikt. Zo kunnen er naar eigen inzicht plantjes geplant worden.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.