Grafsteen met kristallen bol

Prominent bovenaan dit grafmonument prijkt een prachtige glazen/kristallen bol omringt met zonnestralen in Art Deco stijl. Het grafmonument van natuursteen heeft weliswaar een kort formaat, maar het herbergt veel bijzondere stijlelementen van verschill... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 28210
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Exclusief, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis
Graftype Kort graf
Kleur Grijs, Zwart
Materiaal Brons gepatineerd, Glas, Natuursteen
Natuurlijk Zon
Symboliek Kruis, Mens, Zon
Thema Brug
Vorm Bol

Productomschrijving

Prominent bovenaan dit grafmonument prijkt een prachtige glazen/kristallen bol omringt met zonnestralen in Art Deco stijl. Het grafmonument van natuursteen heeft weliswaar een kort formaat, maar het herbergt veel bijzondere stijlelementen van verschillende materialen. De glazen bol rust op twee slanke staande delen van natuursteen waartussen glas is aangebracht. Dit lichtblauwe glas is deels gesmolten, waardoor het een korrelige structuur krijgt. Onder het glas bevindt zich tussen de twee staande delen een mooi bronzen ornament. Deze bestaat uit twee mensen op een bronzen brug die elkaar begroeten bij de poort. Op het liggende gedeelte komt nogmaals het deels gesmolten glas terug als een weg dat uitkomt bij het bruggetje van het bronzen ornament. In het monument is tevens een verzonken vaas aangebracht en een mooie bijpassende lantaarn.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.