Grafsteen met matblauwe glasplaat

Grafsteen met matblauwe glasplaat foto 1
De strakke glasplaat van blauw matglas vormt een fris element in dit moderne gedenkteken. De glasplaat bevat teksten als de naam, data en een persoonlijke boodschap. Achter de glasplaat is ook een letterplaat van natuursteen toegevoegd. De dekplaat is ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 29400
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Glas Blauw
Graftype Enkel
Kleur Blauw, Grijs
Materiaal Brons, Glas
Natuurlijk Rivier

Productomschrijving

De strakke glasplaat van blauw matglas vormt een fris element in dit moderne gedenkteken. De glasplaat bevat teksten als de naam, data en een persoonlijke boodschap. Achter de glasplaat is ook een letterplaat van natuursteen toegevoegd. De dekplaat is van hetzelfde natuursteen en bedekt bijna het gehele liggende deel. Het oppervlak van het natuursteen is mat gemaakt, waardoor de eigentijdse antraciete kleur van het gedenkteken goed tot zijn recht komt. De grafsteen bevat daarnaast nog extra verfraaiingen, zoals het kunstenaarsbeeld en de rivier van glas.
Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.