Grafsteen met motor

Grafsteen met een motor van RVS. Naast de zuilen staat een geprinte afbeelding op glas. Als grafbedekking is er gekozen voor metallic keien.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20780
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij, Robuust/groot, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Hobby, sport of beroep Hobby
Kleur Groen
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Groen
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafsteen met een motor van RVS. Naast de zuilen staat een geprinte afbeelding op glas. Als grafbedekking is er gekozen voor metallic keien.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.