Grafzerk met glas

Grafzerk met glas foto 1
Grafzerk heeft een dekplaat van graniet. Daarop is een golvende glasplaat bevestigd met belettering. Ter decoratie is er een RVS vlinder toegevoegd.Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling t... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 15825
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Bewerking Gebogen
Catalogus Grafzerken
Collectie Exclusief, Grafzerken
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Glas Blauw
Graftype Grafzerken
Kleur Blauw, Grijs
Liggende deel Glas, Natuursteen
Materiaal Glas, RVS
Natuursteen kleuren Blauw
Persoonlijke toevoeging Dieren 3d
Productgroep Grafmonumenten

Productomschrijving

Grafzerk heeft een dekplaat van graniet. Daarop is een golvende glasplaat bevestigd met belettering. Ter decoratie is er een RVS vlinder toegevoegd.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.