Zerk met golvende glasplaat

De golven in de glasplaat verbeelden de natuurlijke beweging van water. De glasplaat is zwevend bevestigd met RVS-steunen. De tekst is gezandstraald op het glas.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van o... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19300
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Bewerking Gebogen
Catalogus Exclusief, Grafzerken
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Grafzerken, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Grafzerken
Kleur Antraciet, Grijs
Liggende deel Glas, Natuursteen
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Productgroep Grafmonumenten

Productomschrijving

De golven in de glasplaat verbeelden de natuurlijke beweging van water. De glasplaat is zwevend bevestigd met RVS-steunen. De tekst is gezandstraald op het glas.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.