Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafzerk met grafkunst

Grafzerk met grafkunst foto 1
Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpa... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42733
Bloem, plant of boom Bloem/plant 3d, Bloem/plant decoratie 2d
Catalogus Grafmonumenten, Grafzerken
Collectie Glas, Grafzerken, Kleurrijk, Kunstenaars, Natuursteen, Staande steen met vloer
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Oranje, Zwart
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Overbodige tags Grafkunst, Rechthoekig
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - glas, Decoratie - glas, Glasfusing decoratie - glas, Kunstenaars
Uitvoering Staande steen met vloer
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Rechthoekig

Productomschrijving

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.