Grijze natuurstenen grafzerk met groene tint

Grijze natuurstenen grafzerk met groene tint foto 1
Deze moderne grafzerk van natuursteen heeft een zachte grijze kleur met een hele subtiele groene zweem. De steen is verdeeld in twee vlakken die elk op een eigen manier zijn bewerkt. Zo is het linkerdeel bewust ruw gelaten, zodat er een natuurlijk effe... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 25683
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Bewerking Gehakt, Gepolijst
Collectie Grafzerken, Modern, Onderhoudsvrij, Ruwe steen
Graftype Grafzerken
Kleur Grijs
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Grijs
Productgroep Grafmonumenten
Uitvoering Steensoort Olive Green

Productomschrijving

Deze moderne grafzerk van natuursteen heeft een zachte grijze kleur met een hele subtiele groene zweem. De steen is verdeeld in twee vlakken die elk op een eigen manier zijn bewerkt. Zo is het linkerdeel bewust ruw gelaten, zodat er een natuurlijk effect ontstaat. Daarnaast is een deel gepolijst waardoor het natuursteen niet alleen een diepe glans krijgt, maar ook een intense kleur. Hier komt dan ook die subtiele groene zweem in de textuur beter naar voren. De opschriften zijn stijlvol uitgevoerd met verheven letters van rvs. Er is gekozen voor een modern schreefloos lettertype dat goed past bij de rest.
Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.