Hartvormige grafsteen met duif en palmtak

De dubbele hartvorm van deze grafsteen is dankzij het reliëf goed te onderscheiden. Er is voor zowel de hartvormige lettersteen als voor de dekplaat op het liggende deel gekozen voor natuursteen met een zachte blauwe tint. Dat contrasteert én harmoniee... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34677
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Onderhoudsvrij
Dieren Dieren decoratie 2d, Vogel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur Paars
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Paars
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De dubbele hartvorm van deze grafsteen is dankzij het reliëf goed te onderscheiden. Er is voor zowel de hartvormige lettersteen als voor de dekplaat op het liggende deel gekozen voor natuursteen met een zachte blauwe tint. Dat contrasteert én harmonieert prachtig met het zwarte natuursteen van de omranding. Op de harten zijn de teksten en een afbeelding aangebracht. Deze elementen zijn eerst gezandstraald en vervolgens beschilderd met gebroken wit, om zo een mooi contrast te geven. De afbeelding van de duif met palmtak is een persoonlijke keuze en staat voor reinheid en vrede.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen