Kort graf

Grafsteen voor een kort graf. Dit gedenkteken is op twee manieren bewerkt waardoor er verschil in uiterlijk zichtbaar is. Het opschrift kan gezandstraald worden maar bijvoorbeeld ook door middel van een plasplaatje worden aangebracht.Een grafmonument u... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22700
Artikelnummer 14083
Collectie Eenvoudig tot bijzonder
Graftype Kort graf
Kleur Antraciet, Grijs
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Klassiek, Zijkanten iets ovaal

Productomschrijving

Grafsteen voor een kort graf. Dit gedenkteken is op twee manieren bewerkt waardoor er verschil in uiterlijk zichtbaar is. Het opschrift kan gezandstraald worden maar bijvoorbeeld ook door middel van een plasplaatje worden aangebracht.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.



Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.