Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Kort graf met ruwe staande steen

Kort graf met ruwe staande steen foto 1
Dit korte graf heeft als letterplaat een ruwe staande steen. De belettering is aangebracht op het glasplaatje dat voor de ruwe steen geplaatst is. Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 15873
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Glas, Kort graf, Natuurlijk, Staande steen met vloer, Zwerfkeien
Graftype Kort graf, Natuurlijk
Materiaal Glas, Zwerfkeien
Uitvoering Staande steen met vloer
Vormgeving Halfronde bovenkant

Productomschrijving

Dit korte graf heeft als letterplaat een ruwe staande steen. De belettering is aangebracht op het glasplaatje dat voor de ruwe steen geplaatst is.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.