Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Kort graf met ruwe staande steen

Kort graf met ruwe staande steen foto 1
Dit korte graf heeft als letterplaat een ruwe staande steen. De belettering is aangebracht op het glasplaatje dat voor de ruwe steen geplaatst is. De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 15873
Artikelnummer 15803
Collectie Natuurlijk
Graftype Kort graf
Materiaal Glas, Zwerfkeien
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Halfronde bovenkant

Productomschrijving

Dit korte graf heeft als letterplaat een ruwe staande steen. De belettering is aangebracht op het glasplaatje dat voor de ruwe steen geplaatst is.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.