Modern grafmonument met grafkunst en regenboog

Scherpe lijnen en ruwe randen gaan in dit grafmonument hand in hand. Het monument heeft als thema 'regenboog' en dat is natuurlijk goed te zien aan de kleurrijke glazen regenboog boven op de twee achterste ruwe zuilen. De linker zuil bevat de naam en d... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33835
Collectie Ambachtelijk, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Met bijzondere betekenis, Ruwe steen, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Blauw, donker, Kleurrijk, Zwart
Liggende deel Kleine uitsparing, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Blauw
Productsoort Lantaarn, Schaal
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Scherpe lijnen en ruwe randen gaan in dit grafmonument hand in hand. Het monument heeft als thema 'regenboog' en dat is natuurlijk goed te zien aan de kleurrijke glazen regenboog boven op de twee achterste ruwe zuilen. De linker zuil bevat de naam en datums die in verheven rvs letters zijn uitgevoerd. Schuin daarvoor staat een strakke zuil van natuursteen waarin een lantaarn is geïntegreerd. De oppervlakken van dit natuursteen zijn net als de grote dichte dekplaat gezoet. Dit zorgt voor een strakke afwerking met een ingetogen glans. Dit maakt de kleur van het natuursteen meteen een stuk donkerder dan de kleur van de ruw gehakte zuilen en de bodem van de uitgehakte kuil in de dekplaat. Deze kuil breekt bovendien op een natuurlijke wijze met de strakke lijn van de dekplaat en doet dienst als een waterschaal voor vogels. Ter verfraaiing is daarnaast ook een klein vogeltje van brons bevestigd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.