Modern kort grafmonument met foto

Op het kleine oppervlak biedt dit moderne korte grafmonument met foto veel ruimte voor persoonlijke details. De natuurstenen delen, zoals de dekplaat en de twee zuilen, hebben een fraaie groene tint en textuur en het oppervlak is fraai gezoet. Op de zu... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32986
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Onderhoudsvrij, Zuilen
Dieren Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed, Kort graf
Kleur Blauw
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw
Productsoort Glazen foto
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Op het kleine oppervlak biedt dit moderne korte grafmonument met foto veel ruimte voor persoonlijke details. De natuurstenen delen, zoals de dekplaat en de twee zuilen, hebben een fraaie groene tint en textuur en het oppervlak is fraai gezoet. Op de zuilen zijn de afbeelding van de vlinder en de tekst gezandstraald en zeer degelijk wit ingeschilderd. Het ontwerp van de fraaie glasplaat is gemaakt door het grafisch team en de mogelijkheden hiermee zijn eindeloos. Zo kan dit monument heel persoonlijk worden gemaakt, zeker in combinatie met accessoires zoals de de rvs graflantaarn en de verzonken vaas.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.