Modern zuilen gedenkteken met foto op glas

Glazen grafmonument met een moderne uitstraling. De zuilen op verschillende niveaus maken het monument speels en jong. Een fotoprint op glas wordt samen met het grafisch team van Den Hollandsche ontworpen. De foto wordt door ons glasatelier op een duur... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 23590
Artikelnummer 14171
Catalogus Exclusief
Collectie Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Jong en eigentijds, Modern, Zuilen
Diverse tags Rechthoekig
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Persoonlijke foto - glas
Productgroep Grafmonumenten
Productsoort Glazen foto
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Rechthoekig, Zuilen

Productomschrijving

Glazen grafmonument met een moderne uitstraling. De zuilen op verschillende niveaus maken het monument speels en jong. Een fotoprint op glas wordt samen met het grafisch team van Den Hollandsche ontworpen. De foto wordt door ons glasatelier op een duurzame manier op het glas geprint zodat de kleuren mooi blijven.

Den Hollandsche heeft al ruim 10 jaar ervaring met glazen gedenktekens.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.