Moderne grafzerk

Moderne grafzerk foto 1
Grafzerk met een moderne uitstraling. Op de RVS band kan een tekst worden aangebracht.Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soort... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19046
Collectie Grafzerken, Lichte grafstenen
Graftype Grafzerken
Kleur licht
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen, Strip of band
Materiaal Natuursteen, RVS

Productomschrijving

Grafzerk met een moderne uitstraling. Op de RVS band kan een tekst worden aangebracht.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.