Natuurlijk dubbel graf met cortenstaal

Op begraafplaatsen zijn nog vaak de meer traditionele of klassieke familiegraven te zien. Ook deze hebben hun charme, maar aan dit natuurlijke dubbel graf met cortenstaal is te zien dat er nog veel meer mogelijkheden zijn. De gebruikte stenen in dit mo... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32851
Collectie Exclusief, Natuurlijk, Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Natuurlijk
Materiaal Cortenstaal, Glas, Zwerfkeien
Staande deel Natuurlijk en glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Op begraafplaatsen zijn nog vaak de meer traditionele of klassieke familiegraven te zien. Ook deze hebben hun charme, maar aan dit natuurlijke dubbel graf met cortenstaal is te zien dat er nog veel meer mogelijkheden zijn. De gebruikte stenen in dit monument zijn allen onbewerkt, waardoor de natuurlijke structuren en kleuren mooi zichtbaar zijn. Tussen de twee staande natuurlijke stenen staat de glasplaat met witte belettering en geknabbelde rand, dat door de blauwe tint erg fraai past in het geheel. Ook op het liggende deel zijn dezelfde materialen gebruikt. Zo liggen er in de bloemvakken onbewerkte keien, afgewisseld met sedum en zijn en glasblokken aangebracht in de middelste strook dat verder is opgevuld met kleine steentjes. De omranding van cortenstaal kadert het gehele graf op een passende wijze af.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.