Natuurlijk dubbel graf met cortenstaal

Op begraafplaatsen zijn nog vaak de meer traditionele of klassieke familiegraven te zien. Ook deze hebben hun charme, maar aan dit natuurlijke dubbel graf met cortenstaal is te zien dat er nog veel meer mogelijkheden zijn. De gebruikte stenen in dit mo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32851
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Exclusief, Natuurlijk, Zwerfkeien
Glas Smeltglas
Graftype Dubbel / Familiegraf
Materiaal Cortenstaal, Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Op begraafplaatsen zijn nog vaak de meer traditionele of klassieke familiegraven te zien. Ook deze hebben hun charme, maar aan dit natuurlijke dubbel graf met cortenstaal is te zien dat er nog veel meer mogelijkheden zijn. De gebruikte stenen in dit monument zijn allen onbewerkt, waardoor de natuurlijke structuren en kleuren mooi zichtbaar zijn. Tussen de twee staande natuurlijke stenen staat de glasplaat met witte belettering en geknabbelde rand, dat door de blauwe tint erg fraai past in het geheel. Ook op het liggende deel zijn dezelfde materialen gebruikt. Zo liggen er in de bloemvakken onbewerkte keien, afgewisseld met sedum en zijn en glasblokken aangebracht in de middelste strook dat verder is opgevuld met kleine steentjes. De omranding van cortenstaal kadert het gehele graf op een passende wijze af.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.