Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Natuurlijk grafmonument RVS en glas

Ook in een kort graf is er veel ruimte voor creativiteit. Het grafmonument combineert moderne materialen met natuurlijke elementen. Als centrale onderdeel van het grafmonument is er gekozen voor een opvallende kei met natuurlijke kleuren en een vlakke ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 28231
Artikelnummer 15803
Dieren Vogel
Materiaal Glas, Zwerfkeien
Productgroep Grafmonumenten

Productomschrijving

Ook in een kort graf is er veel ruimte voor creativiteit. Het grafmonument combineert moderne materialen met natuurlijke elementen. Als centrale onderdeel van het grafmonument is er gekozen voor een opvallende kei met natuurlijke kleuren en een vlakke bovenzijde. Hierop is een bronzen vogeltje geplaatst dat door zijn groene kleurtinten goed past bij de kei. Voor de kei zijn grove steentjes aangebracht in een neutrale grijze kleur. Dit contrasteert mooi met het aangeplante groen. De RVS omranding geeft het monument een strakke afbakening en past daarmee goed bij de glasplaat op steunen van RVS. Deze glasplaat biedt ruimte voor de naam, data en een persoonlijke tekst en is iets schuin geplaatst zodat er geen regenwater op blijft staan. Dankzij de volledige transparantie van het glas en de subtiele blauwe tint, is het glas niet te aanwezig en past het mooi in het geheel.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.